GARMIN TRIATHLON BUNDLE HOBBY 1

 
 
 
 
 
 
 
Status V cenníku   
Kód: 010-00741-21TBHA  
Part No.:  
EAN Kód:  
Výrobca:

Garmin 

 
Váš obchodník: Prosím, priháste sa!  
Produkt manager: Prosím, priháste sa!
   
Záruka pre firmy: 0 rok(y)
Záruka pre fyz. os.: 2 rok(y)
   
 
Dostupnosť produktu  Zistiť fyzický stav skladu
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
GARMIN TRIATHLON BUNDLE HOBBY 1
 
 
 
 
 
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 
GARMIN TRIATHLON BUNDLE HOBBY 1

Popis produktu:



Pri príležitosti konania Garmin Žilinského Triathlonu 2013 sme opäť pre všetkých pripravili originálnu (zvýhodnenú ponuku)! GARMIN TRIATHLON BUNDLE HOBBY ponúka ideálnu výbavu pre každú z troch disciplín samostatne.

Chcete vylepšiť efektivitu plávania a sledovať detailnú metriku plávania? Bundle obsahuje špecializované plavecké hodinky SWIM >>>ktoré budu vašim ideálnym spoločníkom pri tréningu v bazéne. Cyklistiku môžete ďalej vylepšovať vďaka cyklopočítaču EDGE 200 >>> a pre beh bundle obsahuje Forerunner 110 HR >>> ako ideálny spoločník pre pokročilých až profesionálov. Ak sa rozhodnete využiť túto limitovanú ponuku platnú do 31.08.2013, tak ušetríte cca 100€!

Beh, bicykel, plávanie a iné, budú odteraz pod kontrolou!



Hlavné prednosti SWIM

Špeciálny model model športových hodiniek. Garmin SWIM sú športové hodinky s unikátnou výbavou a funkciami pre plavcov na všetkých úrovniach. Odteraz nebudete musieť počítať preplávaný počet dĺžkok bazéna, celkovú vzdialenosť, tempo plávania, počet / typ záberov a mnoho iného. O všetko sa postará SWIM, vďaka integrovanému akcelerometru dokáže anylovať a zaznamenávať všetko potrebné. Základné informácie o výbave a funkcionalite nájdete v dostupnej prezentácií > > > > > > >

Hlavné prednosti FORERUNNER 110 HR
Základný model športových hodiniek s GPS a pulzomerom. Štandardné hodinkové funkcie (čas, dátum, budík) sú po aktivovaní tréningového módu doplnené o plnohodnotné funkcie športtestera - tréningového asistenta. Vysokocitlivý GPS príjimač zabezpečuje meranie a záznam rýchlosti, vzdialenosti a tempa bez dodatočných snímačov. Výrobca zabezpečil plnú vodotesnosť (IPX7), vysokú výdrž batérie a vysoký štandard prevedenia pre pohodlné nosenie a používanie pri tréningu. Súčasťou balenia je bezdrôtový pulzomer HRM, ktorý zabezpečuje spoľahlivé snímanie srdcovej činnosti. Vďaka tejto výbave prináša GPS technológiu aj pre ďalšie športy.
Hlavné prednosti EDGE 200



Edge 200 je cyklopočítač vybavený GPS technológiou od spoločnosti Garmin. Nový a jednoduchý Edge 200 prináša mnoožstvo noviniek pre Vašej jazdenie. Edge 200 je vďaka kompaktným rozmerom a celkovej hmotnosti (iba 58g) vhodný pre široké spektrum použitia - cestná cyklistika, MTB a pod. Plná vodotesnosť, 18-hodinová výdrž batérie, teplomer okolia, celkom nová montážna sada a vysoký štandard prevedenia sú základné vylepšenia.


Analýza, plánovanie a motivácia

Dodatočnú analýzu a editáciu tréningových dát, prípravu tréningových plánov v prostredí PC umožňuje jednoduché a funkčné prepojenie prístroja s počítačom prostredníctvom bezdrôtového prepojenia a použitej technológie ANT™ a priloženého USB ANT konektoru. Pre vyhodnocovanie aktivít ponúka výrobca on-line aplikáciu Garmin Connect pre rozšírenú analýzu a zobrazenie v prostredí internetu. Dátový výstup je možné použiť aj v rôznych špecializovaných aplikáciach pre vyhodnocovanie tréningových dát.



 
 
 
 

Galéria

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • GARMIN TRIATHLON BUNDLE HOBBY 1
  • GARMIN TRIATHLON BUNDLE HOBBY 1
  • GARMIN TRIATHLON BUNDLE HOBBY 1
  • GARMIN TRIATHLON BUNDLE HOBBY 1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Stav skladu

 
 
 

 
 
 
 
 
 

Poslať info

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
SWS Distribution a.s.
Studená 5, 821 04 Bratislava
Slovenská republika
Obchodné oddelenie:
+421 2 48 200 500 | sales@swsd.sk
Fakturačné oddelenie:
+421 2 48 200 518 | faktury@swsd.sk
Reklamačné oddelenie:
+421 2 48 200 521 | rma@swsd.sk

Prevádzková doba SWS (po-pia)

Obchodné oddelenie

8:30 - 17:00

Produktoví manažéri

8:30 - 17:00

Pokladňa

8:30 - 17:00

Reklamačné oddelenie

8:30 - 17:00

Osobné odbery

8:30 - 17:00
 
 
Meno: Heslo:
 
 
 
 

Powered by CyberSoft s.r.o.

 

 

 

© 2024 SWS Distribution a.s.

Studená 5, 821 04 Bratislava, Slovenská republika

Tel.: +421 2 48 200 500, Fax: +421 2 48 200 599, sales@swsd.sk

 
 
 

Nahlásiť chybu