GARMIN TRIATHLON BUNDLE HOBBY

 
 
 
 
 
 
 
Status V cenníku   
Kód: 010-00741-21TBH  
Part No.:  
EAN Kód:  
Výrobca:

Garmin 

 
Váš obchodník: Prosím, priháste sa!  
Produkt manager: Prosím, priháste sa!
   
Záruka pre firmy: 0 rok(y)
Záruka pre fyz. os.: 2 rok(y)
   
 
Dostupnosť produktu  Zistiť fyzický stav skladu
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
GARMIN TRIATHLON BUNDLE HOBBY
 
 
 
 
 
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 
GARMIN TRIATHLON BUNDLE HOBBY

Popis produktu:



Pri príležitosti konania Garmin Žilinského Triathlonu 2013 sme opäť pre všetkých pripravili originálnu (zvýhodnenú ponuku)! GARMIN TRIATHLON BUNDLE HOBBY ponúka ideálnu výbavu pre každú z troch disciplín samostatne.

Chcete vylepšiť efektivitu plávania a sledovať detailnú metriku plávania? Bundle obsahuje špecializované plavecké hodinky SWIM >>>ktoré budu vašim ideálnym spoločníkom pri tréningu v bazéne. Cyklistiku môžete ďalej vylepšovať vďaka cyklopočítaču EDGE 500 HR+CAD >>> a pre beh bundle obsahuje Forerunner 210 >>> ako ideálny spoločník pre pokročilých až profesionálov. Ak sa rozhodnete využiť túto limitovanú ponuku platnú do 31.08.2013, tak ušetríte cca 130€!

Beh, bicykel, plávanie a iné, budú odteraz pod kontrolou!



Hlavné prednosti SWIM

Špeciálny model model športových hodiniek. Garmin SWIM sú športové hodinky s unikátnou výbavou a funkciami pre plavcov na všetkých úrovniach. Odteraz nebudete musieť počítať preplávaný počet dĺžkok bazéna, celkovú vzdialenosť, tempo plávania, počet / typ záberov a mnoho iného. O všetko sa postará SWIM, vďaka integrovanému akcelerometru dokáže anylovať a zaznamenávať všetko potrebné. Základné informácie o výbave a funkcionalite nájdete v dostupnej prezentácií > > > > > > >

Hlavné prednosti EDGE 500 HR + CAD RED

Edge 500 je vybavený vysokocitlivým GPS príjimačom, vďaka ktorému poskytuje presné meranie údajov o rýchlosti, vzdialenosti, čase a ďalších hodnotách. Tieto informácie je možné analyzovať pomocou tabuliek, grafov, obrázkov, správ a mapových prezentácií. Používatelia Garmin Connect môžu sledovať aktivity v ich okolí a nahrávať trasy ostatných do svojich zariadení.


Hlavné prednosti FORERUNNER 210

Športové hodinky s GPS a pokročilými funkciami.

Štandardné hodinkové funkcie (čas, dátum, budík) sú po aktivovaní tréningového módu doplnené o plnohodnotné funkcie športtestera - tréningového asistenta. Vysokocitlivý GPS príjimač zabezpečuje meranie a záznam rýchlosti, vzdialenosti a tempa bez dodatočných snímačov. Dodatočne máte možnosť vytvárať a prispôsobovať intervalové tréningy a zobrazovať dosiahnuté hodnoty pre každý interval samostatne. Výrobca zabezpečil plnú vodotesnosť (IPX7), vysokú výdrž batérie a vysoký štandard prevedenia pre pohodlné nosenie a používanie pri tréningu.


Analýza, plánovanie a motivácia

Dodatočnú analýzu a editáciu tréningových dát, prípravu tréningových plánov v prostredí PC umožňuje jednoduché a funkčné prepojenie prístroja s počítačom prostredníctvom bezdrôtového prepojenia a použitej technológie ANT™ a priloženého USB ANT konektoru. Pre vyhodnocovanie aktivít ponúka výrobca on-line aplikáciu Garmin Connect pre rozšírenú analýzu a zobrazenie v prostredí internetu. Dátový výstup je možné použiť aj v rôznych špecializovaných aplikáciach pre vyhodnocovanie tréningových dát.



 
 
 
 

Galéria

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • GARMIN TRIATHLON BUNDLE HOBBY
  • GARMIN TRIATHLON BUNDLE HOBBY
  • GARMIN TRIATHLON BUNDLE HOBBY
  • GARMIN TRIATHLON BUNDLE HOBBY
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Stav skladu

 
 
 

 
 
 
 
 
 

Poslať info

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
SWS Distribution a.s.
Studená 5, 821 04 Bratislava
Slovenská republika
Obchodné oddelenie:
+421 2 48 200 500 | sales@swsd.sk
Fakturačné oddelenie:
+421 2 48 200 518 | faktury@swsd.sk
Reklamačné oddelenie:
+421 2 48 200 521 | rma@swsd.sk

Prevádzková doba SWS (po-pia)

Obchodné oddelenie

8:30 - 17:00

Produktoví manažéri

8:30 - 17:00

Pokladňa

8:30 - 17:00

Reklamačné oddelenie

8:30 - 17:00

Osobné odbery

8:30 - 17:00
 
 
Meno: Heslo:
 
 
 
 

Powered by CyberSoft s.r.o.

 

 

 

© 2024 SWS Distribution a.s.

Studená 5, 821 04 Bratislava, Slovenská republika

Tel.: +421 2 48 200 500, Fax: +421 2 48 200 599, sales@swsd.sk

 
 
 

Nahlásiť chybu