GARMIN TRIATHLON BUNDLE PROFI

 
 
 
 
 
 
 
Status V cenníku   
Kód: 010-00741-21TBP  
Part No.:  
EAN Kód:  
Výrobca:

Garmin 

 
Váš obchodník: Prosím, priháste sa!  
Produkt manager: Prosím, priháste sa!
   
Záruka pre firmy: 0 rok(y)
Záruka pre fyz. os.: 2 rok(y)
   
 
Dostupnosť produktu  Zistiť fyzický stav skladu
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
GARMIN TRIATHLON BUNDLE PROFI
 
 
 
 
 
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 
GARMIN TRIATHLON BUNDLE PROFI

Popis produktu:



Pri príležitosti konania Garmin Žilinského Triathlonu 2013 sme opäť pre všetkých pripravili originálnu (zvýhodnenú ponuku)! GARMIN TRIATHLON BUNDLE PROFI ponúka profi výbavu vo forme bezkonkurenčného Forerunner 910 XT HR, ktorý je v ponuke doplnený o unikátny telesný analyzátor Tanita BC-1000 >>> Ak sa rozhodnete využiť túto limitovanú ponuku platnú do 31.08.2013, tak ušetríte cca 170€!

Beh, bicykel, plávanie a iné, budú odteraz pod kontrolou Forerunner 910 XT, ktorý je výsledkom vývoja na základe reálnych potrieb používateľov. Prináša unikátne spojenie GPS a technológií pre plávanie tak v krytých bazénoch, ako aj na otvorenej vode! Forerunner 910XT je prvý univerzálny športtester s integrovaným GPS, ktorý je unikátne doplnený o akcelerometer a barometrický výškomer!



Hlavné prednosti

Parametre zdieľa Forerunner 910XT, navyše je v balení priamo dodávaný s našim najlepším pulzomerom PREMIUM V praxi to znamená že vďaka GPS poskytuje údaje o čase, pulze, rýchlosti, vzdialenosti, tempe a výške, podobne ako model Forerunner 310XT. Zabudovaný akcelerometer zabezpečuje meranie a záznam údajov o plávaní v krytých bazénoch. V reálnom čase dokáže vyhodnocovať aj efiktivitu plávania a SWOFT skóre a rozoznávať až 6 plaveckých štýlov. Pre ukážku výstupu z použitia Forerunner 910XT pri plávaní, kliknite na uvedený odkaz > > > > > > > > >

Profesionál vo vašich službách

Využitie športových hodiniek s GPS má teda význam nielen pri klasických športových disciplínach (beh, cyklistika) ale aj pri aktivitách, kde je inak meranie údajov obtiažne alebo nemožné. Medzi takéto športy môžeme zaradiť triathlon, in-line korčuľovanie, lyžovanie, kanoistika, windsufing a mnoho iných. Forerunner 910 XT HR je vodeodolný, čo zabezpečuje možnosť jeho použitia v bazéne alebo v jazere či rieke pri plávaní. Výhodou zariadenia je možnosť kategorizovať športové aktivity (plávanie, beh, cyklistika) počas jedného tréningu či zaznamenávať čas presunu medzi intervalom (depo), čo umožňuje sledovať a analyzovať vlastný výkon od štartu až do cieľa a tiež v rámci jednotlivých intervalov.



Externé bezdrôtové snímače

Štandardom výbavy je celkom nový pulzmeter HRM premium . Tento bezdrôtový hrudný pás (pulzmeter) HRM zabezpečí spoľahlivé meranie srdcovej aktivity. Snímač rýchlosti/kadencie GSC 10 a snímač pohybu FOOTPOD zabezpečia monitorovanie rýchlosti a vzdialenosti aj bez príjmu GPS signálu (napríklad pri halovom tréningu behu, prípadne na stacionárnom bicykli).

Používateľské rozhranie

Intuitívne tlačidlá umiestnené okolo veľkého, jasného displeja poskytujú ideálny prehľad o nameraných dátach bez jeho zbytočného zakrývania pri ovládaní hodiniek. Dokonca ani v najhlučnejšej športovej hale nepremeškáte dosiahnutie svojich vytýčených cieľov. Forerunner 910XT Vám zvukovým signálom a/alebo vibráciou oznámi dosiahnutie stanoveného cieľa. Samozrejmosťou je voliteľné ovládacie menu v slovenčine!


Virtuálny partner a Virtual Racer

Funkcia Virtual Partner® fiktívny partner pre pomoc pri dodržiavaní a plnení vytýčených cieľov (stanovené tempo, vzdialenosť/rýchlosť a iné). Virtual Racer ®je tréningový nástroj navrhnutý tak, aby Vás motivoval prekonávať dosiahnuté výsledky. Môžete súperiť s vašou historickou aktivitou alebo s aktivitou iného používateľa po prenesení údajov cez počítač.

Analýza, plánovanie a motivácia

Dodatočnú analýzu a editáciu tréningových dát, prípravu tréningových plánov v prostredí PC umožňuje jednoduché a funkčné prepojenie prístroja s počítačom prostredníctvom bezdrôtového prepojenia a použitej technológie ANT™ a priloženého USB ANT konektoru. Pre vyhodnocovanie aktivít ponúka výrobca on-line aplikáciu Garmin Connect pre rozšírenú analýzu a zobrazenie v prostredí internetu. Dátový výstup je možné použiť aj v rôznych špecializovaných aplikáciach pre vyhodnocovanie tréningových dát.

Rozšírená kompatibilita a použitie

Forerunner 910 XT umožňuje pripojenie bezdrôtových snímačov výkonu (W) od výrobcov iBike, PowerTap, Quark, SRM, ktoré sú vybavené technológiou ANT+ sport.



 
 
 
 

Galéria

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • GARMIN TRIATHLON BUNDLE PROFI
  • GARMIN TRIATHLON BUNDLE PROFI
  • GARMIN TRIATHLON BUNDLE PROFI
  • GARMIN TRIATHLON BUNDLE PROFI
  • GARMIN TRIATHLON BUNDLE PROFI
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Stav skladu

 
 
 

 
 
 
 
 
 

Poslať info

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
SWS Distribution a.s.
Studená 5, 821 04 Bratislava
Slovenská republika
Obchodné oddelenie:
+421 2 48 200 500 | sales@swsd.sk
Fakturačné oddelenie:
+421 2 48 200 518 | faktury@swsd.sk
Reklamačné oddelenie:
+421 2 48 200 521 | rma@swsd.sk

Prevádzková doba SWS (po-pia)

Obchodné oddelenie

8:30 - 17:00

Produktoví manažéri

8:30 - 17:00

Pokladňa

8:30 - 17:00

Reklamačné oddelenie

8:30 - 17:00

Osobné odbery

8:30 - 17:00
 
 
Meno: Heslo:
 
 
 
 

Powered by CyberSoft s.r.o.

 

 

 

© 2024 SWS Distribution a.s.

Studená 5, 821 04 Bratislava, Slovenská republika

Tel.: +421 2 48 200 500, Fax: +421 2 48 200 599, sales@swsd.sk

 
 
 

Nahlásiť chybu