Objektív Tamron SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD G2 pro Canon

 
 
 
 
 
 
 
PODĽA KATEGÓRIE: Foto a video / Príslušenstvo foto a video / Objektívy / Objektívy s premenlivým ohniskom (zoom)
Status TOP produkt   
Kód: SVKTA35033  
Part No.: A025E  
EAN Kód: 4960371006246  
Výrobca:

Tamron 

 
Váš obchodník: Prosím, priháste sa!  
Produkt manager: Prosím, priháste sa!
   
Záruka pre firmy: 2 rok(y)
Záruka pre fyz. os.: 2 rok(y)
Riešenie reklamácií Podrobnosti nájdete tu.
 
Dostupnosť produktu  Zistiť fyzický stav skladu
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Popis produktu:
Nová generácia objektívu Tamron SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD G2 (model A025)  prešla dôkladnou revíziou optických, mechanických a elektronických konštrukcií pre zvýšenie rýchlosti a presnosti AF, posilnenie funkcie stabilizácie obrazu VC (Vibration Compensation) a skrátenie minimálna zaostrovacia vzdialenosti. Medzi nové funkcie patrí eBand povrchová úprava, konštrukcia odolná proti vlhkosti a prachu, fluórovaný povrchová úprava a kompatibilita s telekonvertor. Konštrukcia objektívu je vybavená kovovým tubusom pre lepšiu manipuláciu a ľahké používania. Výsledkom tohto dramatického vývoja je model A025, vysokorýchlostné teleobjektív, ktorý zvyšuje rozsah prejavu pre fotografovanie v širokom spektre žánrov ako sú portréty, krajiny, športových aktivít a fotožurnalistiky.

VLASTNOSTI:

  1.Vynikající rozlíšenie a vykreslenie kontrastu, krásny bokeh a plná kompatibilita s telekonvertor Tamron
Na základe aktuálneho modelu A009 bol prepracovaný a vylepšený optický dizajn. Ako rozlíšenie, tak aj vykreslenie kontrastu výrazne prevýšilo súčasnú úroveň.
Bokeh bol vylepšený a rozšírený, aby poskytoval špičkové efekty na pozadí v celom rozsahu zoomu. Použitie 9ti lamelové kruhové ďalej bokeh vylepšuje. Optická konštrukcia nového A025 sa skladá z 23 členov v 17 skupinách. Optimálne rozmiestnenie XLD členov s extra nízkym rozptylom sveta a LD členov s nízkym rozptylom svetla dôkladne odstraňuje chromatické aberácie, ktoré majú tendencie sa objavovať zvlášť u vysokorýchlostných teleobjektívov v celom rozsahu zoomu.

Na základe aktuálneho modelu A009 bol prepracovaný a vylepšený optický dizajn. Ako rozlíšenie, tak aj vykreslenie kontrastu výrazne prevýšilo súčasnú úroveň.
Bokeh bol vylepšený a rozšírený, aby poskytoval špičkové efekty na pozadí v celom rozsahu zoomu. Použitie 9ti lamelové kruhové ďalej bokeh vylepšuje. Optická konštrukcia nového A025 sa skladá z 23 členov v 17 skupinách. Optimálne rozmiestnenie XLD členov s extra nízkym rozptylom sveta a LD členov s nízkym rozptylom svetla dôkladne odstraňuje chromatické aberácie, ktoré majú tendencie sa objavovať zvlášť u vysokorýchlostných teleobjektívov v celom rozsahu zoomu.

2. Zdokonalený systém stabilizácie obrazu VC poskytuje najvyššiu možnosti vo svojej triede * 1 (5tich osá stabilizácia vyhovujúce norme CIPA) a ponúka 3 režimami VC podľa konkrétnej situácie
Využitie pôvodného systému stabilizácie obrazu VC (Vibration Compensation), ktorý funguje na mechanizme pohyblivých cievok, jeho zdokonalenie a posilnenie dostalo tento systém stabilizácie obrazu VC na najvyššiu úroveň vo svojej triede * 4 s výkonom 5tich osí podľa normy CIPA (pri použitie v režime VC MODE 3)

S voliteľným príslušenstvom Tamron TAP-in konzol môžete prispôsobiť konfigurácii režimu VC MODE 1. Vyberte si zobrazenie v hľadáčiku buď štandardné alebo prioritu snímke.

3. demonštratívne zlepšila rýchlosť autofokusu a schopnosť reagovať
Model A025 je vybavený ultrazvukovým motorom USD (Ultrasonic Silent Drive, ktorého vynikajúcu schopnosť reagovať zaisťuje presné vysokorýchlostné zaostrovanie. Dva vyspelé, vysoko výkonné mikropočítače a optimalizácia algoritmu zabezpečilo zvýšenie ako zaostrovací rýchlosti tak i presnosti v porovnaní s objektívom 70-200mm (model A009). Navyše, vďaka nepretržitému mechanizmu manuálneho zaostrovania môžu fotografi, ktorí fotografujú s použitím AF, vykonávať ľahké úpravy pomocou MF bez plytvanie času prepínaním medzi AF a MF tam a späť.

4. Kratšie minimálna zaostrovacia vzdialenosť pre väčšiu univerzálnosť
Vylepšenie ostriaci a zoomovací vačky vnútri tubusu objektívu znížilo minimálna zaostrovacia vzdialenosť u tohto nového modelu A025 z 1,3 m (z modelu A009) na 0,95 m, s maximálnym pomerom zväčšenia 1: 6,1. Kratšie minimálna zaostrovacia vzdialenosť v spojení s vynikajúcim optickým výkonom SP 70-200mm (model A025) umožňuje fotografom ďalej rozšíriť ich rozsah výrazu.

5. Optimalizovaná a exkluzívne navrhnutá eBAND povrchová úprava
Nový model SP 70-200mm (A025) je vybavený pôvodný eBAND (Extended Bandwith & amp; Angular-Dependency) povrchovou úpravou, ktorá kombinuje nano-štruktúrovanú vrstvu s extrémne nízkym indexom lomu s bežnými viacvrstvovými povrchovými úpravami. Optimalizovaná a navrhnutá výhradne pre tento nový zoom, eBAND povrchová úprava zaisťuje vynikajúcu antireflexné vlastnosti a účinne znižuje akýkoľvek výskyt zábleskov a tieňov. Dokonca aj pri robení portrétov v protisvetle tento objektív poskytuje dokonalý, krištáľovo čistý obraz.

6. Konštrukcia odolná proti vlhkosti a prachu
Nový teleobjektív SP 70-200mm (model A025) má konštrukciu odolnú proti vlhkosti a prachu. Vďaka špeciálnym tmelom, ktoré sú použité u každého spoje a švu, je táto konštrukcia ideálny pre použitie vo vonkajším fotografovanie. V porovnaní s bežnými konštrukciami odolnými proti vlhkosti a prachu, tmelová hmota pomáha zabrániť vniknutiu prípadných nečistôt, prachu alebo vodných kvapiek.

7. fluóru povrchová úprava pre posilnenie ochrany
Vrchná plocha členovi objektívu je potiahnutá ochrannou zlúčeninou fluóru, ktorá odpudzuje vodu a olej. Povrch objektívu sa ľahšie čistia a nie je tak citlivý voči škodlivým účinkom nečistôt, prachu, vlhkosti a odtlačkov prstov.

8. Elektromagnetický systém clony je teraz použitý aj u bodákov pre Nikon objektívy
Elektromagnetický systém clony, ktorý bol štandardnou výbavou bodákov pre Canon objektívy, je teraz použitý aj u bodákov pre Nikon * 5. Presnejšie ovládanie clony a jej hodnôt je možné vďaka tomu, že lamely clony sú poháňané a riadené motorom prostredníctvom elektronických pulzných signálov.

9. Ľahký a ľahko uchopiteľný statívový závit kompatibilný s rýchloupínacími doštičkami Arca-Swiss
Novo štruktúrovaný grip a štýlový Arca-Swiss statívový závit zvyšuje rýchlosť a obsluhu objektívu. Vzhľadom k tomu, že je stativový závit vyrobený z ľahkého horčíka, je oveľa jednoduchšie na manipuláciu a nosenie.

10. Kompatibilný s konzolou TAMRON TAP-in
Môžete aktualizovať firmvér, prispôsobiť pozíciu autofokusu a upraviť mechanické nastavenie a preferencie objektívu 70-200mm púhym pripojením ku konzole TAMRON TAP-in a jej pripojením k PC pomocou USB.

11. Na základe prísnych štandardov kvality hodné SP série, tento

Produkt manažér:
Ing. Matěj Sumka, +420 725 721 729, sumka@penta.cz;stredova@penta.cz

Stránky o produkte:
www.tamron.cz



 
 
 
 

Stav skladu

 
 
 

 
 
 
 
 
 

Poslať info

 
 
 
 
 
 
 
 

Riešenie reklamácií

 
 
 

Tento produkt na reklamáciu zasielajte priamo k nám: SWS Distribution a.s., Studená 5 (vchod z Krajnej ul.), 821 04 Bratislava, Tel: 02 / 48200521, Fax: 02 / 48200599, E-mail: rma@swsd.sk, Web: http://www.swsd.sk/ Pre uplatnenie reklamácie je potrebné spolu s vadným produktom zaslať popis vady produktu, nákupný doklad a záručný list. Reklamovaný kus bude následne zaslaný do autorizovaného servisu, pretože SWS Distribution a.s. servis na danom produkte priamo nevykonáva. 


 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
SWS Distribution a.s.
Studená 5, 821 04 Bratislava
Slovenská republika
Obchodné oddelenie:
+421 2 48 200 500 | sales@swsd.sk
Fakturačné oddelenie:
+421 2 48 200 518 | faktury@swsd.sk
Reklamačné oddelenie:
+421 2 48 200 521 | rma@swsd.sk

Prevádzková doba SWS (po-pia)

Obchodné oddelenie

8:30 - 17:00

Produktoví manažéri

8:30 - 17:00

Pokladňa

8:30 - 17:00

Reklamačné oddelenie

8:30 - 17:00

Osobné odbery

8:30 - 17:00
 
 
Meno: Heslo:
 
 
 
 

Powered by CyberSoft s.r.o.

 

 

 

© 2024 SWS Distribution a.s.

Studená 5, 821 04 Bratislava, Slovenská republika

Tel.: +421 2 48 200 500, Fax: +421 2 48 200 599, sales@swsd.sk

 
 
 

Nahlásiť chybu